Denne indsigt gør dig til en god motivator

with Ingen kommentarer

Du har brug for en meget vigtig indsigt, hvis du skal være en god motivator, der kan flytte andre mennesker.

Du skal vide, hvad du selv bliver motiveret af. I din fritid, i dit job og din livsstil. Hvad driver dig til handling? Er det ønsket om et langt liv eller en prestigefyldt karriere? Er det lysten til at konkurrere eller glæden ved at være sammen med dit hold?

Hvis du ikke er meget bevidst om din egen motivation, og hvordan den adskiller sig fra andres, risikerer du meget nemt at komme til at tage udgangspunkt i dig selv, når du skal råde andre. Det går ofte galt. Der findes mange forskellige motivations-typer, og det er slet ikke sikkert, at dine omgivelser motiveres af det samme som dig.

På kurset sundhedsmotivation, som Center for Sundhedsmotivation afholder i maj og oktober, har du chancen for at blive meget klogere på dig selv og din behandler- og motivationstype. Du vil også lære en masse om, hvad der kan motivere mennesker, der ikke nødvendigvis ligner dig. Den indsigt vil øge din mulighed for at kommunikere effektivt om motivation med dine patienter (og alle andre omkring dig) og få det bedste ud af hvert eneste møde. Du vil blive mere bevidst om, hvilken rolle netop du kan spille.

Læs mere om kurset her: