Kom i mål med motivation

Du bliver bedre til at motivere andre, hvis du også kan motivere dig selv.

Mangler du et indspark til din egen motivation og træning, er der hjælp at hente i bogen ”Motivation – kom i mål med din træning" af forfatterteamet professor Henning Langberg, Center for Sund Motivation, sportspsykolog Nicklas Pyrdol og fysioterapeut Brian Overkær.

Bogen giver en grundig indføring i motivation som begreb. Den beskriver motivationens mange faser. Den kommer ind på, hvordan man finder og genfinder sin motivation og anvender selvindsigt til at planlægge sit liv. 

Bogen “MOTIVATION – NÅ I MÅL MED DIN TRÆNING er skrevet til....

  • Dig, som gerne vil dyrke motion, men bare ikke er kommet i gang.
  • Dig, der har lyst til at være aktiv resten af dit liv.
  • Dig, der har trænet i perioder, men som konstant skal genfinde lysten.
  • Dig, der får luftet træningsskoene lidt for sjældent.
  • Dig, der har været seriøs med din træning, men nu mangler motivationen for at komme videre.

BogenBogen er primært skrevet til dig, der gerne selv vil i gang med træning, men kan også bruges som en god indføring i, hvordan viden om motivation kan bruges i praksis. Den vil derfor også være et fint redskab til dig, skal hjælpe andre med at nå i mål med deres træning.

Bogens forfattere har hver især masser af erfaringer fra livet, karrieren og professionelle forløb. En ting binder dem sammen; De elsker træning og har mange års erfaring med mennesker som dig - og dine patienter.

 

NÅ DIT MÅL

Bogen Motivation - kom i mål med din træning indeholder 277 sider med gavnlig viden og brugbare råd. Bogen er udkommet på FADL´s Forlag i 2014. 

KØB BOGEN NU